onsdag 2. mars 2011

Lørdag den 26 februar – det egentlige startskuddet for Ski VM 2011

Skrevet av Katrine Heldor Paulsen


Ola Nordmann er klar for kollenbrøl og pølse på termos, gull til Norge og en stor folkefest. Ledergruppen for Ski VM med Åsne  Havnelid i spissen er ikke klar for firkantede cowboy-funksjonærer, lange omveier for utøvere eller trafikken opp til Holmenkollen forrige lørdag. 

Kilde: Dagbladet.no

Da det sa stopp på T-banenettet forrige lørdag, når hele Norge var klar for gull for kvinner på 15 kilometer, kom det virkelige startskuddet for ledelsen for Ski VM 2011. Publikum ble sinte og skuffet og spekulasjoner om man ville få tilbake pengene for de dyre billettene, grunnet man ikke kom frem i tide, begynnte å surre. 
Og hvem hadde skylden – Ski VM som anbefalte folk å ta banen, eller #Ruter som ikke hadde tatt de rette forutsetningene? Videre var det funksjonærene som fikk kritikk fra både presse, utøvere og deres team. 
Ønsker du å få et lite overblikk over medieforløpet mellom VG og Dagbladet setter vi opp en liten oversikt til deg her:
At Ski-VM kom på beina og fikset problemet for søndagens publikum samt ønsker å rette opp for lørdagens gjester er tydelig. På den andre siden takker vi for Erlend Fossbakken for sin vinkling på kampanje.no – VM-kaos skader Oslos omdømme

2 kommentarer:

  1. Marita Muus-Falck5. mars 2011 kl. 17:38

    Alt i alt så tror jeg faktisk at de fleste kommer til å sitte igjen med en god opplevelse og en god holdning til ski VM som helhet. Det har vert noen problemer underveis, men jeg tror helt ærlig at det at de norske utøverne har gjort det så bra og at det har vert så god stemning i kollen, kommer til å veie opp for de negative hendelsene.

    Ski VM går ut og beklager ganske kjapt på sine nettsider, og legger seg flate. De tilbyr folk pengene tilbake og viser forståelse for folks frustrasjon. Rett etter læreboken spør du meg.

    Det har vert interessant å følge med på hvordan Ski VM har håndtert de ulike problemene som har kommet opp, spesielt med tanke på at vi jobbet med lignende saker i forbindelse med kommunikasjonsatferd kurset i 1.klasse

    SvarSlett
  2. Katrine Heldor Paulsen6. mars 2011 kl. 21:39

    Cecilie Staude, foreleser i kommunikasjonsatferd fra 1. året, kommenterer Ski VM sin håndtering på sin blogg - http://ceciliestaude.blogspot.com/2011/02/nar-studentene-opplever-teorien-i.html.
    (For de av dere som ikke kjenner til bloggen er den verdt en titt)

    SvarSlett